Rektori i Universitetit të Prishtinës vizitoi Komunën e Tuzit

Rektori i Universitetit të Prishtinës prof. Dr. Marjan Dema si dhe ish-rektori i këti Universiteti prof. Anton Berishaj, prorektori për Shkencë Faton Berisha dhe Dekani i Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore Tahir Arbneshi vizituan sot Komunën e Tuzit të cilët u pritën nga kryetari i Komunës Abedin Axhoviq.

Së shpejti më shumë.


Rektorët e Universitetit të MZ dhe Prishtinës biseduan mbi mundësit e bashkëpunimit

 

Zenka dhe Dukaj pritën në takim rektorin e Universiteti të Prishtinës

Shperndaje