Deputeti i FD: Mali i Zi drejtohet nga shqiptarët dhe boshnjakët

“Ne jemi shtylla e Malit të Zi – shumica e krishterë, shumica ortodokse, të cilët nuk pranuam të jemi shërbëtorë të projektit të Shqipërisë së Madhe, tha deputeti i FD, Millutin Gjukanoviq.

Ne nuk duam t’ë kultivojmë një Mal të Zi i cili drejtohet nga shqiptarët, boshnjakët, muslimanët. Ne po luftojmë për mbijetesën e besimit të krishterë dhe ortodoks,” theksoi deputeti serb.

Shperndaje