Nimanbegu kërkon ndihmë për Turizëm,Qiradhënësit, Hotelierët, hapjen e kufijve sa më parë

Në një konferencë për media, Nënkryetari i Parlamentit të Malit të Zi Genci Nimanbegu, i bëri thirrje Qeverisë , Trupit Koordinues Nacional dhe bankëns komerciale të ndihmojnë me masa Turizmin, Qiradhënësit, Hotelierët dhe qytetarët me mundësmin e Corona Kredisë.

Kredia të jetë me interesë të ultë apo edhe të subvencionuar nga Qeveria për familjet e prekura me rënijen e turizmit.

Nimanbegu kërkoi hapjen e kufijve sa më parë të jetë e mundur dhe me masa të qarta për të ruajtur distancën fizike.

“Hapja e kufijve duhet të merret në konsiderat që në 1 korrik, shembulli i Kroacisë, ku ata tashmë kanë mbi 350 mijë turistë, flet në favor të kësaj,” tha Nimanbegu./Malësia.ME/

Shperndaje