Komuna e Tuzit organizon Koloninë Artistike “Gjelosh Gjokaj”

Komuna e Tuzit do të organizojë Koloninë Artistike “Gjelosh Gjokaj”, për të parën herë në komunën tonë.

Komuna e Tuzit ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë të merrni pjesë në ekspozitën e 20 artisteve të Artit Vizual nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut e titulluar- Kolonia artistike “Gjelosh Gjokaj” që sivjet organizohet për herë të parë në komunën tonë.

Mund të jetë një imazh i teksti
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!