Gjokaj: PD-UDSH-LDnëMZ kërkuan tri vendet e para në listën e përbashkët

Siç shkruan kryetari i Shoqatës ”Malësia e Madhe” – Michigan, Ruzhdi Gjokaj koalicioni PD-UDSH-LDnëMZ në takimin e parë mes kryetarëve të partive shqiptare me diasporën kanë kërkuar tri vendet e para në listën e përbashkët shqiptare.

Nëdërsa në ditën e dytë të takimit PD-UDSH-LDnëMZ, kanë kërkuar dy vendet e para dhe për tjetër nuk donin të dëgjonin, thotë ai.

Fatmir Gjeka (PD) ka refuzuar që diaspora të përpilojë listën e përbashkët të kandidatëve për deputet. Mehmet Zenka (UDSH) i ka thënë diasporës formoni listën pastaj do të shohim kurse Saubih Mehmeti ka prënuar që diaspora të përpilojë listën, shprehet Gjokaj. Që diaspora të përpilojë listën e përbashkët është pranurë edhe nga ASH-Forca-LDSH-Unioni i Tuzit-Perspektiva.

Gjokaj thekson se këto janë të gjitha të shunuara në proces verbalin e diasporës./Malësia.ME/


Shperndaje