Gjeloshaj: Kanë filluar punimet në ndërtimin dhe asfaltimin e aksit rrugor në vendbanimin Rakiq

Të dashur miq,

Kanë filluar punimet në ndërtimin dhe asfaltimin e aksit rrugor në vendbanimin Rakiq.

Ky projekt po realizohet në kuadër të projekteve të shumta kapitale në teritorin e komunës së Tuzit për përmirësimin e infrastrukturës rrugore. Asfaltimi i kësaj rruge me gjatësi 2450m, ka një vlerë buxhetore prej 333.790,24€ dhe është shumë i rëndësishëm për banorët e kësaj zone, pasi që shton sigurinë në qarkullim.

Malësia po ndryshon!

Nik Gjeloshaj,

Kryetar i Komunës së Tuzit

Mund të jetë një imazh i rrugë
Mund të jetë një imazh i pemë dhe rrugë
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!