Gjeloshaj: Koalicioni Forca-UDSH-ASH nuk ka konkurrencë (Video)

Deputeti i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj, i cili në zgjedhjet parlamentare të cilat do të mbahen me 16 tetor, garon në kuadër të listës SHQIPTARËT TË VËNDOSUR (Forca,UDSH,ASH), gjatë intervistës për Televizoinin Teuta tha se, ky koalicin i përbërë nga tri subjektet kryesore të shqiptarëve trupit votues shqiptar i ka sjellur lehtësime për të zgjedhur sepse programi i tyre është program serioz dhe është oferta më komplete që mund t’ju ofrohet sot shqiptarëve.

Gjeloshaj tha se shqiptarët nuk duhet të kenë dilem për kë të votojnë,duke shikuar listat tjera ky koalicion nuk ka konkurrencë dhe të gjithë shqiptarët do të votojnë këtë koalicion (Forca,UDSH,ASH) i cili do të faktorizojë shqiptarët në Mal të Zi, tha ai.

Intervistën e plota mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Shperndaje