Në QKI “Malësia” Tuz orë përkujtimore për akademikun Gjelosh Gjokaj

Me rastin e vdekjes së piktorit shqiptar me famë botërore Akademik Gjelosh Gjokaj ,Shoqata Illyricumi – Tuz në bashkëpunim me SHKA nga Malësia:

Rapsha, Liria, Dedë Gjon Luli, Koha, Besa, Ansambli Shqiponja dhe me mbështetje të QKI “Malësia” Tuz organizojnë orë përkujtimore të shtunën, më 01. 10. 2016 me fillim në orën 09.

Shperndaje