Gjeloshaj: Kuvendi i Malit të Zi aprovon edhe 5,6 milon € për Malësi

Lajm i mirë nga Kuvendi i Malit të Zi edhe 5,6 milon € për Malësi!

U aprovua rebalansi i Buxhetit, mes tjerash u aprovuan 5,6 mil euro për projektin e lumit Urela, nga Ubla e Mileshit deri në Krevenic.

Risi eshte se projekti i kalohet komunës së Tuzit në procesim dhe menjëherë do të pregadisim krejt procedurat që të shpallim prokurimin publik. Propozimi erdhi nga drejtori per investime kapitale Esmin Beqaj, që tregon se kur jemi në institucione, punohet dhe mund të zhvillohemi!

Malësia po ndryshon!

NGJ

Shperndaje