Në munges të fondeve Liberalët heqin dor na dalja në zgjedhje në Tuz

Partia Liberale ka hequr dorë nga qëllimi për të dalur në zgjedhje për Kuvendin e Tuzit, që do tëmbahen me 26 nëntor.

Kryetari i Këshllit të kryeqytetit të Partis Liberale Jovan Rabrenoviq, tha se nga dalja në zgjedhje kanë hequr dorë për shkak të mungesës së fondeve për fushatën zgjedhore.

Rabrenoviq theksoi se se Partia Liberale nuk do të mbështesë asnjë parti në Tuz. Ai falënderoi liberalët e Tuzit për entuziazëm dhe dëshirën për të paraqitur idetë e tyre në mënyrë origjinale./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!