Negociatat për formimin e pushtetit: Partia Boshnjake dhe DPS së shpejti pas tryezës

Partia boshnjake do të negociojë me Partinë Demokratike të Socialistëve rreth formimit të pushtetit në Tuz, mëson CDM. Negociatat, do të fillojnë menjëherë pasi që Komisioni Komunal i Zgjedhjeve të paraqesë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve lokale.

Këtë informatë e konfirmojë edhe bartësi i listës së Patis Boshnjake në zgjedhjet e fundit lokale Nexhad Dresheviq.

Halil Dukoviq nga DPS, tha se mbesin të hapur për bisedime me të gjithë të cilët ndajnë vlerat e tyre të programit, veçanarisht me partnerët tradicional Partinë Boshnjake dhe UDSH-në.

Ai për agjencinë Mina ka deklaruar se pret se deri në fund të javës do të ulen pas tryezës për të biseduar për formimin e pushtetit. Siç ka vlerësuar Dukoviq PDS në Tuz ka realizuar rezultate të mira edhe pse është pritur më tepër dhe mund të pritet më tepër , por megjithatë janë të kënaqur me rezultatin e shënuar.

Shperndaje
1 Comment
error: Të drejtat e rezervuara !!