Aksioni humanitarë ”Malësia për Shqipëri” u bashkuan 4000€ dhe 1020$

Foto: TvBoin

Gjatë mbrëmjes humanitare e cila u zhvillua në QKI “Malësia” në Tuz, organizuar nga SHKA “Koha”, KKSH, Komuna e Tuzit, u bashkuan 3500 € dhe 1020 $.
Gjithashtu nxënësit e SHF “29 Nëntori” në Dinoshë, gjatë aktivitetit të tyre afarist grumbulluan 500€ të cilat u dorzuan në këtë mbrëmje humanitare.
Në total për familjet e prekura nga termeti në këtë aksion u bashkuan 4000 € dhe 1020 $./TvBoin/

Shperndaje