Opozita dorëzoi në Kuvend mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë

Deputetët e opozitës, 40 prej tyre, kanë dorëzuar në procedurë parlamentare iniciativën për mosbesimin e Qeverisë.

“Siç ishte paralajmëruar, 40 deputetë të opozitës dorëzuan në procedurën parlamentare mocionin e mosbesimi ndaj Qeverisë së 42-të të Malit të Zi. Presim mbështetjen e shumicës bindëse të deputetëve”, shkroi në Twitter deputeti dhe kryetari i PSD (SDP), Rashko Konjeviq. /Malësia.ME/

Shperndaje