Donacioni i vetëm për komunën e Tuzit, 500 mijë euro nga Shqipëria dhe Kosova

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj deklaroi sot në seancën e Kuvendit të Tuzit se të vetmin donacion që komuna ka fituar për vitin 2021, me shumë prej 500 mijë euro është nga Shqupëria dhe Kosova.

Këto mjete janë siguruar me komunikimin që Gjeloshaj kishte me kryebashkiakun e Tiranës dhe Prishtinës si dhe zyrtarët e dy Qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!