Gegaj zv.kryetar i Bordit të agjencionit për aviacion civil të MZ

Sot në mbledhjen e parë të Bordit të drejtorëve të Agjencionit për aviacion civil të Malit të Zi Nikollë Gegaj u zgjodh me votën e antarëve të Keshillit për zëvëndës kryetar të këti Këshillit.

Ka te bëjëj me institucionin shtetëror i cili eshte mjaftë i sukseshëm në punën e vet, ku në pjesë më të madhe finansohet nga Unioni Europian. Raportet financiare dhe ato të punes i dorëzohen Qeveris se Malit të Zi si dhe Unionit Europian ne Bruksel.

Kryetar  i Bordit është Vojin Vllahoviq, ish-ambasadori i Malit të Zi në Itali dhe ish-kretari i Bordit të drejtorve të Aeroportit të MZ dhe ish-keshilltari për ekonomi i kryeministrit Millo Gjukanoviq. Drejtor egzekutiv është Dragan Gjuroviq, ish-nenkryetari i Qeveris së Malit të Zi në dy mandate./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!