Kuvendi i tretë i KKSH-së do të mbahet më 13 maj

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi është pranë zgjedhjes së anëtarëve të rinj dhe kryesisë së re.

Siç njoftojnë nga KKSH, kuvendi i tretë i elektorëve do të mbahet ditën e dielë, më datë 13.05.2018, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Për çdo informacion më të hollësishëm do të informoheni në ditët në vijim, thuhet nga KKSH.

Shperndaje