Nga mesnata diseli më shtrenjtë

Nga mesnata, eurodisel do të jetë më shtrenjtë për tre cent dhe në dy javët e ardhshme do të kushtojë 1.23 euro për litër, thanë nga Ministria e ekonomisë.

Njëjt për tre cent më shtrenjtë do jetë edhe gazoili i cili do të kushtojë 1, 20 euro për litër.

Çmimet e Eurosuper 98 dhe 95 mbeten të njëjta dhe në dy javët e ardhshme do të kushtojnë 1.35 euro për litër, përkatësisht 1.31 euro.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!