Goditje përfundimtare politikës destruktive

Fitorja në zgjedhjet presidenciale dhe në shiumicën e komunave në zgjedhjet lokale nënkuptojn fitoren finale të politikës evropiane në Mal të Zi dhe njëkohësisht goditja përfundimtare e politikës destruktive, u konstatua në seancën e Kryesisë së Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS).

Siç është njoftuar, në seancen e mbajtur të Kryesisë së DPS, u shpreh kënaqësia e madhe me rezultatet e arritura në zgjedhjet lokale të mbajtura më 27 maj.

Shperndaje