Video lajm: Nimanbegu në Parlament mbi Arsimin e Lartë në gjuhën shqipe

Me votat e 42 deputetëve të koalicionit qeverisës, Parlamenti i Malit të Zi dje miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Arsimin e Lartë.

Në videon më poshtë mund të ndiqni diskutimin e deputetit të ”Shqiptarve të Vendosur” Genci Nimanbegu:

Shperndaje