Abazoviq: Mali i Zi nuk ka asnjë shtetë më afër se Serbinë, problemet ti tejkalojmë si vëllezër

Mali i Zi nuk ka asnjë shtetë më afër se Serbinë, dhe problemet aktuale që ekzistojnë ose imponohen nga dikush tjetër duhet të tejkalohen në mënyrë që të kuptojmë se sa më shpejt të arrijmë një bashkëpunim vëllazëror, aq më mirë do të jetë për qytetarët e të dy vendeve, tha zv.Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq për EWB.

“Ajo që po ndodhë te disa zyrtarëve të caktuar që dikush thotë se populli serb u shpall gjenocid është absolutisht një gënjeshtër flagrante që vërtet është e papërshtatshme për njerëzit të cilet duhet të kenë një dozë përgjegjësie në deklarata publike, “theksoi Abazoviq.

Duhet të dihet se kjo temë nuk u afirmua nga Qeveria e Malit të Zi as nga shumica e re parlamentare, por nga një parti opozitare, për “arsyet llogaritëse që dikush duhet të marrë disa poena politike mbi viktimat e Srebrenica “, deklaroi Abazoviq./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!