CEDEM: Gjeloshaj politikani më i vlerësuar tek shqiptarët në Mal të Zi – ASH subjekti më i fortë

Kryetari i Alternativës Shqiptare dhe i Komunë së Tuzit, Nik Gjeloshaj është politikani më i vlerësuar tek shqiptarët në Mal të Zi me një notë prej 1.58, sipas hulumtimit të Qendrës për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut CEDEM.

Hulumtimi tregoi se Alternativa Shqiptare është subjekti shqiptar me mbështetjen më të madhe me 1,8%. Unioni Demokratiki Shqiptarve ka mbështetjen prej 1.2% kurse Forca 1.1%.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!