Pas 20 viteve, rikthehet ”Logu i Tërgajës”

Të nderuar qytetar të Malësis,
pas 20 vjet ndërprerje dhe heshtje të Logut të Tërgajës, vendit ku shumë vite me rrallë,ditën e Zojës së Grudës – 15 gushtit, bashkohej populli i Malësis për tu freskuar dhe argëtuar pran Lumit Cem,por edhe për tu njoftuar me njani tjetrin e nuk ishin të rralla rastet e njohjes së të rinjëve që më vonë kaluan në lidhje martesore duke krijuar kështu edhe familje ,rikthehet përsëri.

Për këtë arsye JU njoftojmë se mne angazhimin e vëllaznisë Berishaj ,prej këtij viti do të vazhdoi Logu i Tërgajës , me çrast Shoqata kulturo artistike “KOHA” nga Dinosha do të shfaq programin e vet muzikor me prezencën dhe marrje pjesë edhe të Shoqatave të tjera nga Malësia,Kosova dhe Shqypëria ,kurse mysafir special i kësaj dite do të jetë këngëtari i mirënjohur shqiptar nga Kosova z. ILIR SHAQIRI
Ju mirëpresim !
Organizatorët vllazëria Berishaj dhe Shoqata Koha

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!