Zgjërohet rruga në Llapgjarpën

Falenderimi i takon të Madhit Zot që ma mundësoj ta kryej ni AMANET (përgjegjsi)
që më asht besuar nga burri bujar RIZA KAJOSHAJ i cili na e mundësoj zgjerimin e rrugës në Llapgjarpën.

Shfrytëzoj rastin ti falenderoj të gjith ata që na ndihmuan me mundësit e veta si në vend ashtu edhe në diasporë.

Jam munduar ti ceki të gjith ata që kontribuan perveç atyre që ma lan obligim që emrat e tyre të mos i publikoj.

Zoti ju shpërbleft me të mirat e Tij në të dy botrat, ju begatoft juve familjet tuaja si dhe çoft beriqet në pasurin tuaj AMIN.

Me respekt imami i xhamisë në Milesh Xhevahir Arifaj

Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Fotografia e Xhamia e Mileshit
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!