Komuna e Tuzit: Gëzuar Kurban Bajramin!

Komuna e Tuzit të gjithë besimtarëve të fesë Islame ju uron festën e madhe të Kurban Bajramit.

Në ditë të tilla duhet të kuptojmë se sa e rëndësishme është të jemi të bashkuar, sidomos në këtë periudhë pandemie që ndodhemi sot, dhe se të gjithë duhet të sakrifikojmë nga vetja për të ndihmuar ata që janë në nevojë, sepse Zoti na mëson se në jetë duhet të bëjmë vetëm mirë!

Gëzuar Kurban Bajramin!

Shperndaje