Takim mes PDS-së, Forces dhe UDSH-së: Nuk ka arsye për shkurtimin e mandatit

Në takimin që është mbajtur sot mes PDS-së, Forces dhe UDSH-së është vlerësuar se nuk ekziston arsyeja për shkurtimin e mandatit aktual të Kuvendit Komunal të Ulqinit.

Në takim u vlerësua se sezoni i sukseshën turistik i këtij viti dhe mundësia e realizimit të projekteve të rëndësishme që kanë nisur, kanë nevojë për vazhdimsi dhe shkon në favor të argumentimit se kjo dinamikë nuk duhet të ndërpritet.

Në takim kanë marrë pjesë zyrtarët e lartë të Këshillit Komunal të PDS, Forcës dhe UDSH-së.

Shperndaje