Gjeloshaj: Malësia votoje bindshëm shqip, 3.700 vota shqip

Kruetari i komunës së Tuzit dhe bërtës i Listës Shqiptare, Nik Gjeloshaj tha se Malësia votoje bindshme shqip dhe Lista Shqiptare ka fituar në Tuz.

Ju faleminderit për 3300 vota për Listen shqiptare ne Malësi!

Malësia votoje bindshëm shqip, bashk me koalicionin tjeter shqiptare 3700 vota shqip!

Nik Gejloshaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!