Nik Gjeloshaj votoi në ora 10

Kryetari i kumunës së Tuzit dhe i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj, ka votuar në orën 10 në Tuz për zgjedhjet parlamentare që mbahen sot në Mal të Zi.

Gjeloshaj është bartësi i ”Listës Shqiptare – Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj”.

Statusi i Gjeloshaj në Facebook: Të nderuar qytetarë,Unë sapo përfundova obligimin qytetar, andaj Ju ftoj edhe juve të delni në votime!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!