Me 15 tetor, ngritja e bustit të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut në Triesh

Njoftojmë mediet dhe opinionin e gjerë, se manifestimi dhe ngritja e bustit të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut, para godines se Shkolles Fillore ne Triesh do te mbahet ditën e Marte m ë 15 tetor 2019.

Këshilli Organizativ i Fondit Humanitar TRIESH

Shperndaje