Këta pritën të jenë nga Malësia në Këshillin e ri kryesor të PDS-së

Siç jemi te njoftuar nga burimet jozyrtare antarët e ri në Këshillin kryesor të Partis Demokratike socijaliste, për të cilët do të votohet në Kongres partiak me 30 nëntor të këtij viti, nga Malësia do të jenë: Mirza Pepiq, kryetar i KK PDS, Nikollë Gegaj, nënkryetar i KK PDS si dhe Elvir Kajoshaj, këshilltar në Kuvendin e Komunës së Tuzit.

Gjithashtu, anëtar në Këshillin kryesor hynë me funkcionin e deputetit edhe Halil Dukoviq.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!