BESA me 4 kampiona ballkanik

28 nëntori u festua pak më ndryshe në klubin tonë, 5 nga 6 sportistë u dekoruan me medala në kampionatin Ballkanik i cili u mbajt en Bukuresht.

Besa ka 4 kampiona ballkanik dhe një medalë të bronztë

Zinedin Beqaj 🏆🥇
Angjella Berishaj 🥇
Andrea Berishaj 🥇
Benan Jusufgjokaj🥇
Sebastian Dushaj 🥉

Poashtu një titullë më shumë i shkon Zinedinit Beqaj i cili u shpall garuesi më i mirë i turnamentit.
Edhe një herë klubi Besa dëshmoi se puna bje suksesin.

Taekwondo Besa

Shperndaje