Komuna e Tuzit organizoi koktejin e fundvitit

Në Komunën e Tuzit sot u përgadit një koktej i fundvitit për të ftuarit, ku ndër të punësoarit në këtë komunë ishin edhe këshilltarët,biznismen dhe fytyra publike.

Kryetari Abedin Axhoviq tha se jemi bashkuar për të festuar fundin e këti viti dhe se ky koktej tashmë është bë tradicional që të bashkohen të punësuarit,këshilltarët, deputetët.Ai tha se të ftuar janë edhe disa drejtorë dhe biznismena që kanë ndihmuar këtë Komunë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!