Qeveria: Distanca etnike më e madhe ndaj Romëve dhe Shqiptarve (Foto)

Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave ka prezantuar dje rezultatet e hulumtimit në temën “Marrëdhënia e qytetarëve ndaj diskriminimit në Mal të Zi”.

Ajo tregoi se çdo i dyti qytetarë i këtij shtet mendon që diskriminimi ekziston. Në maje të listës janë Romës, homoseksualët dhe njerëzit me invaliditet njofton ulinfo.

Distanca e madhe etnike edhe më tej ekziston ndaj Romëve dhe Shqiptarëve. Numri më i madh i qytetarëve nuk do të dëshironte që përfaqësuesi i këtij komuniteti nacional të jetë kryetar i shtetit.

Marrëdhënia-e-qytetarëve-ndaj-diskriminimit-në-Mal-të-Zi”

Marrëdhënia-e-qytetarëve-ndaj-diskriminimit-në-Mal-të-Zi”.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!