DAN: DPS punoi për mandatin e LDSH-së

Kryetari i këshillit komunal të PDS-së së Podgoricës Vlladan Vuçeliq, në mbledhjen e mbajtur mbrëm tha se në zgjedhjet lokale në Tuz, pavarësisht humbjes së një mandati, është arritur një rezultat i mirë.

Siç shkruan DAN, Vuçeliq theksoi se deri te rezultati më i dobët erdhi pas përsëritjes së votimit në Vrane.

Ai tha se PDS punoi në dëm të vetë dhe mbeti pa një mandat duke i ruajtur mandatin Lidhjes Demokratike Shqiptare.

 

Shperndaje