Alternativa Shqiptare uron qytetarëve Vitin e Ri!

Të nderuar qytetarë,

Jemi në prag të ndërrimit të moteve, andaj ky është një moment i bukur që bashkërisht të dëshirojmë një jetë më të lumtur me realizimin e dëshirave dhe planeve të shumta në Vitin e Ri.

Alternativa Shqiptare edhe me këtë rast dëshiron të jetë bashkudhëtari Juaj në realizimin e dëshirave më të bukura në vitin e ardhshëm.
Të bindur se bashkërisht mund të arrijmë pikësynimet tona në të mirë të përgjithshme, urojmë që në Vitin e Ri 2019 t’a dëshmojë gatishmërinë e përbashkët për të siguruar një të ardhme më të mirë.

Në emër të kësaj, Ju urojmë Gëzuar e për shumë mot Vitin e Ri 2019 duke ju dëshiruar lumturi, fat dhe gjithë të mirat, në familjet tuaja, të afërmit dhe të dashurit tuaj.

Me respekt,
Alternativa Shqiptare

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!