Brajoviq kryetar i SD, në Kongres përfaqësues edhe nga partit shqiptare

Ivan Brajoviq u zgjodh unanimisht kryetar, ndërsa Vujica Lazoviq, Miqo Orlandiq dhe Damir Shehoviq nënkryetar të Social Demokratëve (SD) në Kongresin e parë të kësaj partie, e cila u mbajt në Podgoricë.

Në pjesen ceremoniale të Kongresit morën pjesë përfaqësuesit e partive politike – DPS, Partia Boshnjake, HGI, Partia Liberale, Mali i zi pozitiv, SNP, Forca, Alternativa Shqiptare.

Në Kongres morën pjes edhe përfaqësuesit e ambasadave të Shqipëris,Kosovës,Kinës, Emiratet e Bashkuara Arabe, Sllovenisë, Kroacisë, Bosnjë dhe Hercegovinë SHBA, Turqia, Rusisë…

Kreu i SD Brajoviq tha se pa Social Demokratë të fortë nuk ka Malit të Zi të fortë, dhe se partnerët e mundshëm i sheh të gjithë ata që janë të gatshëm për të ndërtuar Malin e Zi./Malësia.ME/

Shperndaje