Abazoviq: Prindërit e Skënderbeut ishin serb

Një deklaratë që askush nuk e ka pritur nga kryetari i URA Dritan Abazoviq, i cili në një intervistë për telvizionin serb ‘in4s’ ka thënë pa pikën e turpi së nëna dhe babai i Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu ishin serb.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!