Nga nesër hapen terracat e lokaleve në Ulqin

Me masat e reja nga enjtja do të hapën tarracat e lokaleve të cilat nuk janë të mbyllura me xham në Podgoricë, Tivar, Kollashin, Mojkovcë, Bijelo Pole, Andrijevicë, Plevlë, Berane, Ulqin dhe Cetinjë,, dhe do të punojnë deri në ora 21.

Nga e enjtja, më 1 prill, ndalimi i lëvizjes vlen nga ora 22, në vend të orës 21, deri në pesë të mëngjesit.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!