Mozaiku, kronik për Fjalorin e botuar nga Akademia malazeze (Video)

Më poshtë mund të ndiqni një pjes të kronikës mbi Fjalorin e botuar nga Akademia malazeze e Shkencave dhe Arteve (CANU) të pregaditur nga Emisioni shqip ”Mozaiku” në Radio Televizionin e Malit të Zi.

Flasin: Deputetët Nik Gjeloshaj dhe Genci Nimanbegu, analisti Ali Salaj dhe Mark Junçaj profesor i Historisë.

Shperndaje