Komisioni zgjedhor: U refuzua kërkesa e SDP për rivotim

Komisioni komunal zgjedhorë, refuzojë kërkesën e Partis Social Demokratike (SDP) për përsëritje të votimeve në disa vëndvotime në Podogricë. Në këtë komision zgjedhorë, shumicën e anëtarve e kanë partitë opozitare mirëpo nuk u përkrahë kërkesa e SDP.

SDP ka mundesi të ankimimit edhe në Komisionin Shtetërorë Zgjedhorë dhe nëse refuzohet, instanca e fundit është Gjykata Kushtetuese.

Në zgjedhjet për Kuvendin e Podgoricës SDP nuk e kalojë cenzusin prej 3% dhe mbeti jashtë parlamentit të Podgoricës, ndërsa koalicioni rreth DPS fitoi 32 mandate, Demokratet dhe Ura 17, DF-SNP 8, SD 3 dhe Alternativa Shqiptare 1 mandat./Malësia.ME/

Shperndaje