Opozita nuk është në gjëndje të na fitoi në zgjedhje

Zëvendëskryeministri Dusko Markoviq, tha se vendimi i ”treshës” për të dalë nga qeveria hapë disa çështje në lidhje me pasojat e mundshme, por nuk dëshiron të besojë se partitë opozitare do të bojkotojnë zgjedhjet e tetorit.

“A do të vendosin partitë opozitare për një lloj bojkoti institucional, a do të organizojë protesta,a do t’i ftojnë tu bashkohet FD dhe partitë e tjera opozitare.Kjo hapë shumë çështje, por qeveria do të vazhdojë të funksionojë njëjtë dhe do të vazhdojmë të krijojmë kushtet për zgjedhje të lira, tha Markoviq.

Markoviq foli edhe për bashkimin eventual të opozitës.Ai ka thënë se opozita nuk është në gjëndje më se 20 vjet të fitoi në zgjedhje PDS-në dhe për këtë arsye mbajnë një frustrim të madh politik./Malësia.ME/

Shperndaje