Komuna e Tuzit organizoi garën ndërkombëtare – “Kërcimet në Tergajë”

Sot në Tergajë u mbajtën gara ndërkombëtare – “Kërcimet në Tergajë”, në të cilën morën pjesë 14 garues nga Mali i Zi, Kosova, Serbia dhe Bosna e Hercegovina.

Për tre më të mirët, të përzgjedhur nga juria profesioniste u ndanë edhe çmime.Vendi i I – Evald Krniq, Mali i Zi (Tuz) Vendi i II – Dino Bajriq- Bosnja dhe HercegovinaVendi i III – Kristjan Vulaj, Mali i Zi (Tuz)

Urime fitueseve!

/Komuna e Tuzit/

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemë
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe ambiente të jashtme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!