DPS Tuz dorëzoi listën zgjedhore: Ja lista e plotë

Në prag të zgjedhjeve lokale në Tuz, Partia Demokratike e Socialistëve të Malit të Zi sot dorëzoi listën e kandidatëve për këshilltarë në Kuvendin Komunl të Tuzit.

Bartësi i listës së kësaj partie është Dr.Halil Dukoviq kryetar i Këshillit Komunal DPS Tuz, antarë i kryesisë dhe deputetë në Parlamentin e Malit të Zi.

Dukoviq tha se presin fitore, duke shtuar se lista përbëhet nga njerëz të rinj dhe të arsimuar.Ai tha se listen e kanë përkrahur 1500 qytetarë.

Gjatë viteve të fundit me DPS në krye të shtetit, Mali i Zi fitoi pavarsinë, ka hyrë në NATO dhe me hapa të shpjetë po ecim drejt BE-së. Qytetarët e Malësisë e dinë rrugën e drejtë dhe që DPS është e vetmja zgjedhje si në Komunën tonë dhe në krejtë Malin e Zi./Malësia.ME/

Lista e plotë e DPS:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!